Tipuri de lenjerie de uz casnic

Acasă hacks: (June 2019)

Frottierex - Cea mai veche si renumita fabrica de Prosoape din Romania (Iunie 2019).

Anonim

Dulapul de lenjerie este o întoarcere ciudată în zilele în care gospodăria nu era tot ce ai putea să-ți bati în întreaga zi de lucru și să stabilești cina. Dacă întâmpinați o locuință mai în vârstă cu un dulap generos de lenjerie, puteți să depozitați majoritatea lenjeriei de uz casnic într-un singur loc. Dar ar putea fi mai convenabil - și cu siguranŃă este atunci când nu sunteți în stare de depozitare - pentru a păstra lenjerii atractiv organizați acolo unde sunt folosiți.

Prosoape și lenjerie de pat laminate și depozitate pe raft.

Lista de spalatorie

Odată ce adăugați diferitele tipuri de lenjerii necesari pentru a furniza o gospodărie occidentală, aveți o listă surprinzător de lungă. Paturile includ lenjerie de pat, perne, saltele, pături, protectori de pernă, shams, lenjerie de pat, plapume și duvet. Lenjerii de masă sunt fețe de masă și șervețele și pot include plachete, alergători și încălzitoare pentru biscuiți. Inventarul de lenjerie de pat împarte prosoapele în covoare, prosoape de mână și prosoape de baie și include covoare de baie și prosoape decorative de sezon sau de oaspeți. Lenjeria de bucătărie este prosoapele folosite pentru uscarea vesela, uscarea manuală generală și curățarea, și pot include cârpe de bucătărie.

Closeta de lenjerie de pat

Norocoasă - este o dulap mare de lenjerie în sala de la etaj și ai o locație pentru a despacheta toate rufele curate și a le pune departe. Dulapurile de toaletă au un caz perene de fluaj de dezordine, astfel încât organizarea dulapului și menținerea acestuia este o necesitate eficientă. Începeți cu etichete. Creați etichete pentru fiecare locație, cum ar fi dormitorul principal, baia principală sau tipurile de lenjerie de pat și prosoape de baie, de exemplu. Etichetele ușurează ajutoarele ocazionale să pună totul în locul potrivit. Îndoiți toate lenjeria și păstrați-le pe rafturile lor desemnate sau în coșurile lor. Rafturile reglabile vă permit să acordați mai mult spațiu pentru prosoape și confortabile și mai puține plăci, fețe de pernă și fețe de masă. Mențineți rareori obiecte folosite, cum ar fi pernele suplimentare și păturile grele de pe raftul superior.

Pat și baie

Menținerea lenjeriei în care sunt folosite are avantaje evidente. Dar aveți nevoie de o modalitate atractivă de a le stoca, astfel încât efectul vizual nu este doar utilitar. Repoziționați un dulap vechi de sticlă pentru a ține prosoapele și covorașele în baie. Dificil și fals-vârsta-l pentru o baie în perioada de stil șic în stil. Instalați rafturi de sârmă pe perete deasupra cada și rolați toate prosoapele în mod identic pentru o baie contemporană. Așezați un produs din lemn sau o cutie de vin pe perete pe verticală pentru a ține prosoape. Păstrați folii curățate pliate și perne în casete de vinil sub pat sau în sertare, căptușite cu hârtie parfumată parfumată și dotate cu role pentru a le putea roti sub pat. Așezați un pantof de țesături în dulap și păstrați lenjeria în cubbiile sale verticale. Ștergeți valize de vintage lângă pat, pentru a forma o noptieră, și păstrați lenjeria de pat de rezervă, perne și pături suplimentare înăuntru.

Sideboard și cămară

Dedicați un sertar de bucătărie pentru a fi îndoite, dacă aveți posibilitatea să-l cruțați. În caz contrar, un coș de sârmă sau de răchită pe o cămară sau pe un raft de dulap ține prosoapele organizate. Coșul de picnic din răchită, parcat în partea superioară a frigiderului, este un alt loc la îndemână pentru prosoapele pentru farfurie suplimentare. Sertarele laterale și rafturile din sala de mese sunt alegerea evidentă pentru fețele de masă pliate, servetele, alergătorii și plachetele. Dar o colecție deosebit de colorată, adunată pe călătoriile voastre, este la fel de interesantă ca un bazar exotic atunci când lenjeria de bucătărie este pliată și așezată pe rafturi vizibile printr-o bucată de sticlă din față. În loc de un bufet tradițional, un piept tibetan viu pictat manual sau un tansu pas cu cubbii închise - dotat cu sertare sau ușă cu dulapuri cu balamale - contribuie la decor și oferă un loc util pentru depozitarea lenjeriei de bucătărie și a mesei.

Proiectant Informativ Acasă hacks